Előfizetői tartalom

Ezekkel a befektetésekkel lehet megjátszani az elektromosautó-forradalmat

Portfolio
Az idei év egyik legnagyobb tőzsdei sztorijának az elekromosautó-gyártó részvények számítottak, hiszen egyértelműen látszik, hogy az autóipar kezd elmozdulni egyre inkább a fenntarthatóság felé, gombamód szaporodnak az olyan cégek, amelyek már kizárólag elektroms autókat gyártanak, tőzsdén jegyzett részvényeik árfolyama pedig meredeken emelkedik. Sok esetben azonban ezek a népszerű részvények már kifejezetten drágák, így érthető az, ha valaki nehezen dönt a vásárlás mellett. Viszont ha egy kicsit távolabbról nézzük az egész elektromosautó-, illetve az ahhoz kapcsolódó önvezető autózási trendet, akkor számos olyan részvényt találunk, amelyben van még fantázia, ezekből mutatunk most néhányat.

Elektromosautó-forradalom Nyakunkon az elektromos autó forradalom. Néhány évvel ezelőtt valószínűleg kevesen gondolták, hogy a Tesla egy év alatt képes lesz legyártani és értékesíteni félmillió elektromos autót, viszont mostanra eléggé úgy tűnik, hogy sikerülni fog az idei évre kitűzött célját elérnie Elon Musk cégének, a gyártó a harmadik negyedévben 145 ezer autót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés