Előfizetői tartalom

Mi lesz a vétóhelyzet megoldása? Merre tovább forint és OTP?

Portfolio
Mi lesz a vétóhelyzet megoldása, kimarad Magyarország a helyreállítási alapból? Merre tovább forint és OTP? Mik a legfontosabb kockázatok 2021-ben a részvénypiacokon? Mi a fantázia a kriptodevizákban? A Concorde Értékpapír és az Accorde Alapkezelő szakemberei beszéltek egy mai online sajtóeseményen a legfontosabb tőkepiaci témákról.

Két irányba indult el a piac, a monetáris lazítás és a technológiai átalakulás következtében a technológiai szektor jól teljesített, eközben a hagyományos részvények, és az ezek által dominált piacok, mint a magyar is, lemaradtak, ez történt idén augusztusig, aztán egy iránykereséssel jellemezhető időszak következett, majd november elején újabb rali indult a részvénypiacokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés