Előfizetői tartalom

Izgalmas a magyar tőzsde, de mit látnak benne az avokádók?

Portfolio
A héten ért véget a Budapesti Értéktőzsde online tőzsdejátéka, a BÉT Részvényfutam, ennek kapcsán beszélgettünk Bozsik Balázzsal, a BÉT tanácsadójával, Vas Márkkal, a Budapest Investment Club társ-alapítójával és Borboly Istvánnal, a Heller Farkas Szakkollégium Elsősverseny főszervezőjével az egy hónapos verseny tapasztalatairól, a legnépszerűbb magyar részvényekről, az egyetemisták tőkepiaci karrierterveiről, és arról is, mibe fektettek idén a boomerek és az avokádók.

Beszélgetésünk apropója, hogy a héten ért véget a Budapesti Értéktőzsde online tőzsdejátéka, a BÉT Részvényfutam. Miért fontos ez az esemény a BÉT-nek? Bozsik Balázs: Nekünk ez a rendezvény különleges volt. A 2020 őszi már a második tőzsdejátékunk volt idén, mert megrendeztük a szokásos középiskolásoknak szóló játékot is a Pénz7 keretében. Ez a középiskolásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés