Előfizetői tartalom

Nincs fék a bulivonaton - Jövőre is dübörög a bika piac

Portfolio
Novemberben kimondottan jó hangulat uralkodott a világ tőzsdéin, a pozitív vakcinahírek és a vírushelyzetből való kilábalás lehetősége reménnyel töltötte el a befektetőket. Az év vége felé közeledve egyre több, a részvénypiacok 2021-es teljesítményéről szóló elemzés és előrejelzés lát napvilágot, többnyire pozitív az elemzői konszenzus - most a JPMorgan rukkolt elő egy újabb indokkal, ami miatt kimondottan jók lehetnek a kilátások a következő évre nézve, a számítások alapján akár 25 százalékos szárnyalás is következhet.

Remek évnek nézhetünk elébe A 3700 pontot átlépve újabb történelmi csúcsra emelkedett az S&P 500 Index kedden, leginkább a pozitív vakcinahíreknek köszönhetően kimondottan jól alakult az elmúlt hetekben-hónapban a hangulat a világ tőzsdéin. Kérdéses persze, hogy a szárnyalás kitarthat-e 2021-ben is, vagy esetleg újabb, a márciusban tapasztalthoz hasonló visszaesésre számíthatunk?...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái