Előfizetői tartalom

NNG, Master Good, Erste, HEPA, Hell, Masterplast - Nagy nevekkel jön a Portfolio online klubja!

Portfolio
A koronavírus-járvány rövid és középtávon is jelentősen befolyásolja a nemzetközi kereskedelem működését. Magyarországon számos olyan hazai tulajdonú kis- és közepes vállalkozás van, amely a válsághelyzetet lehetőségként éli meg, sőt, ki is használja a nemzetközi piacokon történő terjeszkedésre. Ezért december 15-i online szakmai eseményünkön kiemelkedő magyar vállalati példákon keresztül mutatjuk be az exportpiacokban és a külföldi tőkebefektetésben rejlő potenciált. Az esemény ingyenes, regisztrációhoz kötött, amit itt lehet megtenni. Cikkünkben bemutatjuk az esemény előadóit, kerekasztal-beszélgetések résztvevőit.

Célunk, hogy minél több bátor hazai vállalkozó, cégtulajdonos számára mutassuk be a külföldi terjeszkedés útját, mint sikeres alternatívát. Ehhez pedig olyan cégeket és személyeket vonultatunk fel, akik példát tudnak mutatni másoknak is a jelenlegi válságos környezetben. Az első szekció az exportpiacok újratervezéséről fog szólni, ahol megszólal: Szabó Kristóf...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés