Előfizetői tartalom

Megszólalt a stratéga: Még idén új csúcsokra emelkedhetnek a tőzsdék

Portfolio
Az év vége felé közeledve egyre több előrejelzés lát napvilágot a részvénypiacok rövid-és hosszútávú alakulását illetően, vannak akik idén már nem vásárolnának, de akadnak olyanok is, akik szerint még decemberben új csúcsokra emelkedhetnek az indexek. A Federated Hermes vezető részvénystratégája szerint bár valóban vannak rövid távú akadályok, hamarosan új csúcsokra fognak törni a tőzsdék - azt is elárulta, hogy szerinte hogyan érdemes megjátszani az előttünk álló időszakot.

Rosszul zárták a múlt heti kereskedést a vezető amerikai részvényindexek, a késlekedő gazdaságélénkítő stimulus határozta meg leginkább a borongós hangulatot. Emellett még számos körülmény ronthatja a kedélyeket a világ tőzsdéin az elkövetkező néhány héten: a gazdaságélénkítő csomagról folytatott elhúzódó tárgyalások mellett a koronavírus-járvány lassulni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés