Előfizetői tartalom

Megtépték az OTP-t, meddig szárnyalhat az árfolyam?

Portfolio
November eleje óta komoly ralin van túl az OTP részvénye, a mai kiváló nemzetközi tőkepiaci hangulatban is folytatódik az emelkedés. Nem csak az OTP, de a régiós versenytársak is jól teljesítenek, hiszen az Erste és a Pekao is komoly emelkedést mutat a mai kereskedésben, de alapvetően főként a pozitív koronavírus-vakcina híreknek köszönhetően a teljes bankszektor felfelé tart november eleje óta, komoly szárnyalásokat láthatunk a vezető pénzintézeteknél. Közelebbről is megnézzük az OTP árfolyamváltozásait és a technikai képet, illetve azt is megvizsgáljuk, hogy innen merre mehet tovább az OTP árfolyama.

Nagyot megy ma a magyar tőzsde Kimondottan jó ma a hangulat Európa börzéin, ez többek között annak tudható be, hogy a brit kormány és az Európai Bizottság vasárnapi közös közleménye szerint folytatódhatnak a tárgyalások az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kereskedelmi kapcsolatrendszerének feltételeiről, de azt is díjazzák a befektetők, hogy sikerült...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái