Előfizetői tartalom

Koronavírus: ingyenes tesztelések lesznek karácsony előtt Budapesten, 4 helyszínen

Portfolio
Négy helyszínen öt napon át ingyenes önkéntes szűrést biztosít a Fővárosi Önkormányzat budapesti polgároknak. A főváros 5000 darab antigén tesztet ajánl fel a budapesti polgárok koronavírus-szűrésére ajánl fel, amit előzetes regisztráció után lehet igénybe venni december 19-e és 23-a között. Az antigén teszt eredményét 30 percen belül megtudhatják a jelentkezők – tette közzé Karácsony Gergely Facebook-posztjában.

A szociális intézmények szűrése és a kerületi önkormányzatoknak átadott 50 ezer antigén teszt után hamarosan megkezdődik a legfontosabb közszolgáltatásokat biztosító budapesti munkavállalók tesztelése koronavírusra. A tesztelési programot a Fővárosi Önkormányzat indította 100 ezer antigén gyorsteszt segítségével, de a finanszírozásában több támogató, összesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés