Előfizetői tartalom

Nagy egészségipari bejelentést tett a Masterplast - Szárnyal az árfolyam

Portfolio
Története legnagyobb gyártásfejlesztési beruházását indítja el a Masterplast, amellyel új szintre emeli az egészségipari jelenlétét. A vállalat központi telephelyén 9,46 milliárd forintból létesülő üzem évente 7 ezer tonna, egészségipari védőfelszerelések gyártásához szükséges alapanyagok széles körének előállítására lesz képes - közölte a vállalat a Pénzügyminisztérium bejelentését követően. Az árfolyam szárnyal a bejelentésre ma a budapesti tőzsdén.

A nagyfokú automatizáltsággal működő gépsor szinte valamennyi egészségipari védőfelszereléshez és higiéniai termékekhez fog alapanyagokat gyártani. Az egész Kárpát-medencében egyedülálló egészségipari beruházás hozzájárul Magyarország pandémiás védekezőképességének erősítéséhez, miután hazai forrásból fedezheti az ország és a régió egészségipari gyártóinak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés