Előfizetői tartalom

Soha nem látott rekord, átlépte a 20 ezer dolláros álomhatárt a bitcoin

Portfolio
A mai kereskedésben újabb rekordot döntött a bitcoin, átlépte a 20 ezer dolláros álomhatárt is a kriptodeviza és már 20 800 dolláron is járt napközben a Bitstampen. A korábbi, 2017 végén felállított 19 666 dolláros csúcsot még november végén döntötte meg az árfolyam, és onnan bár némileg lefelé korrigált, de most újabb nagy hajrával áttörte a korábban elképzelhetetlennek tartott 20 ezer dolláros szintet is.

A legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptodeviza árfolyama még soha nem lépte át korábban a 20 ezer dolláros szintet, ami valódi lélektani határnak tekinthető. Az idei évben már több mint 180 százalékot emelkedett az árfolyam, az elmúlt egy hónapban 30 százalékot, amivel minden bizonnyal az egyik legjobb idei befektetés volt. A bitcoin a 2017 december 17-én elért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés