Előfizetői tartalom

Alaposan megemelte növekedési terveit az AutoWallis

Portfolio
Felfelé módosította a korábban meghatározott előrejelzéseit az AutoWallis, a vállalat már 2021-ben jelentősen meghaladhatja az egyébként 2024-re kitűzött árbevételi és EBITDA tervszámait az idén végrehajtott tranzakciók eredményeképpen. A társaság a kiugró növekedést az organikus fejlődés mellett az idén bejelentett hat akvizícióval és üzletfejlesztéssel éri el. A vállalat növekedési terveinek finanszírozása céljából 1,4 milliárd forintos tőkeemelést hajtott végre három neves magyar intézményi befektető részvételével, emellett jövőre nyilvános, lakosságot is célzó forrásbevonást tervez, áll a vállalat közleményében.

Az AutoWallis a 2019-ben meghirdetett stratégiájában közzétett, 2024-re vonatkozó egyes előrejelzéseit már jóval korábban, jövőre felülmúlhatja: az árbevétel jövőre 230 milliárd forint fölé ugorhat, ami több mint triplázódást jelent a 2018-as 65,5 milliárdhoz képest, míg a menedzsment megítélése szerint az AutoWallis eredményességét legjobban bemutató pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés