Előfizetői tartalom

Becsengetett a Wizz Air a BÉT-en, indul a kereskedés a BÉTa piacon

Portfolio
Elérhetővé váltak a Wizz Air Holdings Plc. részvényei a Budapesti Értéktőzsde alternatív platformján, a BÉTa Piacon. A BÉTa Piac lehetőséget kínál európai nagyvállalatok értékpapírjaival történő kereskedésre. Az ügylet eredményeképpen a magyarországi gyökerű nemzetközi légitársaság részvényei devizaátváltás nélkül érhetők el a befektetési szolgáltatókon keresztül. Az elszámolás forintban, az OTP Bank árjegyzésével történik.

A Wizz Air 2003-ban alakult, az első járatát 2004. május 19-én, Katowicéből indította. Mára stabil növekedésének köszönhetően Közép- és Kelet-Európa vezető légitársaságává vált, amely 134 repülőgépből álló flottájával több, mint 960 útvonalat kínál utasainak több, mint 260 repülőtérről. Jelenleg a Wizz Air fiatal flottájának köszönhetően a legalacsonyabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés