Signature karacsonyi akcio ajandek
Üzlet

Portfolio Signature: most karácsonyi akcióban is

Portfolio
A legfrissebb hírek, a legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Ajándékozz Portfolio Signature előfizetést, akár az utolsó pillanatban is! Sőt, a karácsonyi ünnepek alkalmával azokra is gondoltunk, akik egyszerre több éves előfizetést vásárolnának, hogy több családtagot, barátot ajándékozzanak meg.

Ajándékozz előfizetést!

Nincs ötleted, mit vegyél a családnak, barátoknak karácsonyra? Megfogadod Müller Cecília országos tisztifőorvos tanácsát, és nem mész személyesen boltba, nem nézelődsz céltalanul? De mindenképpen valami értékeset, hasznosat szeretnél vásárolni?

Adunk egy tippet: vásárolj Portfolio Signature-előfizetést, havi 2490 forintért vagy éves 29.845 forintért és a aki kapja, értékes Portfolio-elemzésekkel, egyedi tartalmakkal, háttérinformációkkal fog gazdagodni. 

Előfizetni itt tudsz gyorsan és kényelmesen.

Karácsonyra akcióval is készültünk

Novemberben nagyon népszerű volt a Portfolio Signature Black Friday akciója. Ebből kiindulva új kedvezményt dolgoztunk ki olvasóinknak a karácsonyi ünnepekre.

Ha egyszerre több ismerőst, barátot, családtagot lepnél meg ÉVES előfizetéssel, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. 

A kedvezmények a következőképp néznek ki:

  • Két darab éves Signature-előfizetés egyidejű vásárlása esetén 10% kedvezményt adunk, így a két előfizetés 53.721 forint lesz (5970 forintos megtakarítás).
  • Három darab éves Signature-előfizetés egyidejű vásárlása esetén 20% kedvezményt adunk, így a három előfizetés 71.628 forint lesz (17.900 forintos megtakarítás).
  • Négy darab éves Signature-előfizetés egyidejű vásárlása esetén 30% kedvezményt adunk, így a négy előfizetés 83.566 forint lesz (35.800 forintos megtakarítás).
  • Öt darab (vagy annál több) éves Signature-előfizetés egyidejű vásárlása esetén 40% kedvezményt adunk, így az öt előfizetés 89.535 forintba kerül (és pontban 5 előfizetés vásárlása esetén 59.690 forintos megtakarítást lehet elérni).

Technikai információk

Fontos feltétel, hogy csak olyan előfizetők számára vásárolható éves Signature szolgáltatás, akik regisztráltak a Portfolio oldalára, tehát a mennyiségi kedvezmény igénybevételéhez minden érintett felhasználó regisztrált email címére szükség van. A kedvezményes ajánlat részleteiről további információt szerezhetsz az ugyfelszolgalat@portfolio.hu címen, vagy a 061-3274080-as telefonszámon.

Mi az a Portfolio Signature?

A Portfolio Signature megnevezés speciális Portfolio-s cikkeket jelöl: olyan fontos, aktuális elemzéseket, amik csak egyedi hozzáféréssel olvashatók. Ezeket a tartalmakat Portfolio Signature jelzéssel látjuk el. Az előfizetőinkkel együtt egy közösséget építünk: első lépésként a szolgáltatást megvásárló támogatóinknak bepillantást engedünk a kulisszák mögé, közelebbről megismerhetik egy-egy elemzés születését, egyenesen a szerzőtől, és a közösség tagjai korábban hozzáférhetnek bizonyos új tartalmainkhoz egyedi hírlevelek formájában. Még több információ az előfizetés tartalmáról itt olvasható.

Címlapkép forrása: Getty Images

GettyImages-1206147315
koronavírus 3D dimenzió
putyintelefon
pfizervakcina
dmker
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Magyar Nemzeti Bank pályázatot hirdet jogász munkakör betöltésére

Magyar Nemzeti Bank pályázatot hirdet jogász munkakör betöltésére
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
GettyImages-1206147315