Signature karacsonyi akcio ajandek
Üzlet

Portfolio Signature: most karácsonyi akcióban is

Portfolio
A legfrissebb hírek, a legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Ajándékozz Portfolio Signature előfizetést, akár az utolsó pillanatban is! Sőt, a karácsonyi ünnepek alkalmával azokra is gondoltunk, akik egyszerre több éves előfizetést vásárolnának, hogy több családtagot, barátot ajándékozzanak meg.

Ajándékozz előfizetést!

Nincs ötleted, mit vegyél a családnak, barátoknak karácsonyra? Megfogadod Müller Cecília országos tisztifőorvos tanácsát, és nem mész személyesen boltba, nem nézelődsz céltalanul? De mindenképpen valami értékeset, hasznosat szeretnél vásárolni?

Adunk egy tippet: vásárolj Portfolio Signature-előfizetést, havi 2490 forintért vagy éves 29.845 forintért és a aki kapja, értékes Portfolio-elemzésekkel, egyedi tartalmakkal, háttérinformációkkal fog gazdagodni. 

Előfizetni itt tudsz gyorsan és kényelmesen.

Karácsonyra akcióval is készültünk

Novemberben nagyon népszerű volt a Portfolio Signature Black Friday akciója. Ebből kiindulva új kedvezményt dolgoztunk ki olvasóinknak a karácsonyi ünnepekre.

Ha egyszerre több ismerőst, barátot, családtagot lepnél meg ÉVES előfizetéssel, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. 

A kedvezmények a következőképp néznek ki:

  • Két darab éves Signature-előfizetés egyidejű vásárlása esetén 10% kedvezményt adunk, így a két előfizetés 53.721 forint lesz (5970 forintos megtakarítás).
  • Három darab éves Signature-előfizetés egyidejű vásárlása esetén 20% kedvezményt adunk, így a három előfizetés 71.628 forint lesz (17.900 forintos megtakarítás).
  • Négy darab éves Signature-előfizetés egyidejű vásárlása esetén 30% kedvezményt adunk, így a négy előfizetés 83.566 forint lesz (35.800 forintos megtakarítás).
  • Öt darab (vagy annál több) éves Signature-előfizetés egyidejű vásárlása esetén 40% kedvezményt adunk, így az öt előfizetés 89.535 forintba kerül (és pontban 5 előfizetés vásárlása esetén 59.690 forintos megtakarítást lehet elérni).

Technikai információk

Fontos feltétel, hogy csak olyan előfizetők számára vásárolható éves Signature szolgáltatás, akik regisztráltak a Portfolio oldalára, tehát a mennyiségi kedvezmény igénybevételéhez minden érintett felhasználó regisztrált email címére szükség van. A kedvezményes ajánlat részleteiről további információt szerezhetsz az ugyfelszolgalat@portfolio.hu címen, vagy a 061-3274080-as telefonszámon.

Mi az a Portfolio Signature?

A Portfolio Signature megnevezés speciális Portfolio-s cikkeket jelöl: olyan fontos, aktuális elemzéseket, amik csak egyedi hozzáféréssel olvashatók. Ezeket a tartalmakat Portfolio Signature jelzéssel látjuk el. Az előfizetőinkkel együtt egy közösséget építünk: első lépésként a szolgáltatást megvásárló támogatóinknak bepillantást engedünk a kulisszák mögé, közelebbről megismerhetik egy-egy elemzés születését, egyenesen a szerzőtől, és a közösség tagjai korábban hozzáférhetnek bizonyos új tartalmainkhoz egyedi hírlevelek formájában. Még több információ az előfizetés tartalmáról itt olvasható.

Címlapkép forrása: Getty Images

tokio
bevkozg_10
konténer210125
frankfurt
vakcinaoltas_koronavirus
department of justice
giuseppe conte
Ursula von der Leyen talks to media
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Magyar Nemzeti Bank pályázatot hirdet jogász munkakör betöltésére

Magyar Nemzeti Bank pályázatot hirdet jogász munkakör betöltésére
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan érhetsz magasabb hozamot, alacsonyabb költségek mellett.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
frankfurt