Előfizetői tartalom

Új beruházás a Waberer'snél, állami támogatással

Portfolio
A Waberer's bejelentette, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium megállapodást írt alá a társasággal raktárlogisztikai kapacitásbővítő és fejlesztési program több helyszínen történő megvalósításának egyszeri, vissza nem térítendő támogatására. A cégvezér szerint az új beruházás nagymértékben hozzájárulhat a Waberer's versenyképességének javításához, illetve a támogatási program részeként a Waberer’s várhatóan 230 fővel növeli az állományi létszámát.

A Waberer's nemrég bejelentette, hogy a cég megállapodást írt alá a Külgazdasági és Külügyminisztériummal raktárlogisztikai kapacitásbővítő és fejlesztési program több helyszínen történő megvalósításának egyszeri, vissza nem térítendő támogatására. A támogatott beruházás várható értéke közel 3 milliárd forint, a nyújtott támogatás mértéke a beruházás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés