Előfizetői tartalom

Mire figyeljünk, ha cégként veszük karácsonyra okostelefont?

Portfolio
A karácsonyi szezon egyik slágerterméke az okostelefon: nemcsak lakossági ügyfelek vásárolnak ilyenkor több készüléket, hanem az üzleti ügyfelek is – tudta meg a Portfolio a Telenortól. Természetesen nem véletlen, hogy az Apple minden évben szeptemberben, októberben hozza ki új készülékeit, és sok esetben szintén az őszi időszakra esnek a legnagyobb gyártók csúcstelefonjainak premierjei is: sokan váltanak ilyenkor újabb készülékekre.

A cikk megjelenését a Telenor támogatta. Ha a vállalati szektort (kis-közép és nagy) egyben nézzük, akkor a Telenornál kis mértékben csökkent idén a készülékértékesítés az előző év hasonló időszakához képest - ehhez egészen biztosan hozzájárult a koronavírus járvány is. Az otthoni munkavégzés elősegítésére alkalmas eszközökre - például routerekere, tabletekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés