Előfizetői tartalom

Erste: remek év lesz 2021 a tőzsdéken - Itt van, mibe érdemes fektetni

Portfolio
A fiskális és a monetáris stimulusok illetve a kedvező vakcinahírek hatására nagyot raliztak idén év végén a világ tőzsdéi, az árfolyamok emelkedése pedig 2021-ben is tovább folytatódhat, igaz, itt már érdemes lesz körültekintőbben választani a régiók, szektorok és egyedi részvények között. Az Erste is közzétette 2021-es kitekintését.

Remek részvénypiaci kilátások Az Erste várakozásai szerint 2021 kifejezetten erős év lesz globális szinten a tőzsdei vállalatoknál, a jövő év első negyedévében folytatódhat a vállalati profitbővülés, a legerősebb év/év alapú bővülést majd a második negyedévben láthatjuk, részben bázishatás miatt, ugyanis az idei második negyedév kifejezetten gyenge volt. Globális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés