Előfizetői tartalom

Őrült és olcsó kereskedési ötletek, de ha bejönnek sok pénzt lehet velük keresni jövőre

Portfolio
Vannak olyan befektetési ötletek, amikkel jó hozamot lehet elérni mérsékelt vagy alacsony kockázatvállalás mellett is, ilyen lehet például az államkötvény vásárlása is. Aztán persze vannak olyanok, akik hajlandóak némileg magasabb hozamért több kockázatot is felvállalni és részvényekben tartják a megtakarításaikat. Emellett azonban létezik számos más befektetési stratégia vagy megközelítés is a rövid távú napon belüli kereskedéstől egészen az olcsó, kis valószínűségű, de magas hozamokkal kecsegtető fogadásokig. Ez utóbbi kapcsán gyűjtöttek össze 10 + 1 kereskedési ötletet a Nordea elemzői, amik többé-kevésbé meredekebb elképzelések, de ugyanakkor pont emiatt nem is drágák, így, ha bejönnek, akkor többet is lehet velük keresni.

Íme, a 10 + 1 elszállt ötlet, ami mégsem lehetetlen A kereskedési ötletek meglehetősen széles kört ölelnek fel, amelyek főleg makroökonómiai jellegűek, főleg a nagyobb gazdasági eseményekre fókuszálnak egy-egy specifikus részvény megnevezése helyett. Ezek között található arannyal, lazaccal és inflációval kapcsolatos jóslat is, de devizák, megújuló energiák és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés