Előfizetői tartalom

Csak oltásigazolással mehetünk majd be egy sor helyre Magyarországon is

Portfolio
2021 arról szólhat, hogy egy sor szolgáltatást nem vehetünk majd igénybe a koronavírus elleni beoltottságunkat igazoló valamilyen jel (pl. hivatalos igazolvány vagy QR-kód) megléte nélkül – írtuk egy hónappal ezelőtt nagy visszhangot kiváltó cikkünkben. Gulyás Gergely miniszter ma teljes természetességgel beszélt arról a Kormányinfón, hogy „az oltási könyv fontos okirat lesz majd a tömeges oltást követő hónapokban.”

UPDATE: szerdán már Orbán Viktor miniszterelnök is egy digitális vakcinaigazolás előkészületeiről beszélt: Kapcsolódó cikkünk 2020. 12. 23. Oltásigazolás Magyarországon: már Orbán Viktor is erről beszél Gulyás: egészen biztosan lesznek ilyen szabályok Lehetségesnek tartja-e a kormány, hogy lesz olyan szabályozás, amely különbséget tesz az emberek között aszerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés