Előfizetői tartalom

Kialakult a Waberer's új tulajdonosi struktúrája

Portfolio
A nemrég lezajlott adásvételi szerződés mentén kialakult a Waberer's új tulajdonosi szerkezete. Miután értékesített a Waberer’s  részvényeire vonatkozó vételi opciós jogából 41 százalékot az Indotek Group, az új tulajdonosi szerkezet a következőként alakul: 30,99 százalékos részesedéssel rendelkezik mostantól a cégben a Trevelin, az MHB 21 százalékot, a High Yield 20 százalékot birtokol a vállalatból, míg az egyéb intézményi és magánszemély befektetők, illetve a saját részvények állománya 28,01 százalékot tesz ki.

Még októberben tette közzé a Waberer's, hogy az Indotek Csoport részét képző Trevelin és a CEE Transport (a Waberer's többségi részvényese) adásvételi keretszerződést kötöttek egymással. A most bejelentett tranzakció eredményeként: Megtörtént az adásvételi szerződés aláírása, mely alapján 24 százalékos részesedést szerez a Trevelin a Waberer'sben. A CEE Transport...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés