Előfizetői tartalom

Versenytársat kaphat a Tesla, jöhet az Apple forradalmi elektromos autója

Portfolio
A Reuters úgy tudja, hogy előrehaladott autóipari fejlesztések zajlanak az Apple-nél, a világ egyik legnagyobb tech cége akár már 2024-ben megjelenhet saját elektromos autóval. A téma egyelőre nagyon képlékeny, nem tudni, hogy pontosan milyen ambíciói vannak az Apple-nek, a hír azonban alaposan megmozgatta a tőzsdei árfolyamokat.

A Reuters bennfentesektől származó információkat szellőztetett meg az Apple autófejlesztéséről, aminek része lehet egy forradalmi új akkumulátor kifejlesztése is, ez pedig alaposan megmozgatta ma több részvény árfolyamát. Bár az amerikai cég nem nyilatkozott a témában, és a Reuters információi alapján sem egyértelmű, hogy pontosan mikor, és mivel rukkolna elő az Apple...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés