Előfizetői tartalom

Budapesten nyitott régiós irodát az Interactive Brokers

MTI
A globális brókercég, az Interactive Brokers ma bejelentette, hogy létrehozta az Interactive Brokers Central Europe egységét és megnyitotta új irodáját Budapesten. Az új iroda feladata a gyorsan növekvő közép-európai régió befektetőinek és vagyonkezelőinek kiszolgálása. A most létrehozott magyarországi irodával együtt a globális brókercég már tíz leányvállalattal rendelkezik a világ különböző országaiban, és több mint egymillió ügyfélszámlát szolgál ki mintegy 220 országban és területen.

Az Interactive Brokers elnöke, Thomas Peterffy azt mondta, hogy: A magyarországi iroda létrehozása részét képezi annak a törekvésünknek, hogy növekvő globális jelenlétünk támogatása érdekében további leányvállalatokat alapítsunk szerte a világon. Ehhez hozzátette még, hogy: Terveink szerint Budapest a közép-európai tevékenységeinket összefogó központ lesz, mely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés