Előfizetői tartalom

Enyhe pluszban zárt Amerika

Portfolio
Enyhe pluszban zárt Amerika, a kereskedők az oltatással és az újabb stimulussal kapcsolatos optimizmusnak köszönhetően inkább vették a papírokat. Az európai tőzsdék továbbra is jól teljesítenek, többnyire pluszban vannak, beleértve a vezető részvényindexeket is. Diplomáciai források szerint közel lehet a Brexit-megállapodás, már csak a bejelentés időzítése a kérdés, ami már ma vagy holnap is megtörténhet, de azért még biztosra nem vehető. A BUX végül 0,36 százalékos pluszban fejezte be a napot, jól teljesített a Mol.

2020. december 23. 22:05 Megosztás A végén elfáradtak a tőzsdék Kifulladt az emelkedés az amerikai piacon a kereskedés végére, valószínűleg nem tett jót a hangulatnak az, hogy Donald Trump megvétózta a jövő évi védelmi költségvetési tervezetet....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés