Előfizetői tartalom

Itt a legforróbb sztori a magyar tőzsdén, elszállt az árfolyam

Portfolio
Egyre több a jó sztori a magyar tőzsdén, írtuk nemrég, akkor az Alteót, a Masterplastot és a Rábát emeltük ki, most egy újabb hazai midcap csatlakozott hozzájuk, a Waberer's. A vállalatban új tulajdonosok jelentek meg, köztük a korábbi nagytulajdonos, Wáberer György, a befektetők pedig már el is kezdték árazni, hogy az új tulajdonosok szakértelmével, tapasztalatával, kapcsolatrendszerével hova futhat ki a Waberer's-sztori.

Megjelent az Indotek Idén október közepén jelentették be, hogy a Mid Europa Partners, a Waberer’s többségi tulajdonosa megállapodást kötött az Indotek Csoporthoz tartozó Trevelin Holding Zrt.-vel a Waberer's részvényei 24 százalékának eladásáról. A Mid Europa vételi opciót biztosít az Indotek számára a fennmaradó 47,99 százalékos tulajdonrészére. A tranzakció a szokásos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés