Előfizetői tartalom

Elképesztő a Waberer's, valósággal rávetették magukat a befektetők a papírra

Portfolio
Elképesztő hét áll a Waberer's papírja mögött, valósággal kilőtt az árfolyam a múlt hétfői zárás óta. A keddi bejelentés alapján a vállalatban új tulajdonosok jelentek meg, köztük a korábbi nagytulajdonos, Wáberer György is, a befektetők pedig azonnal elkezdték árazni, hogy az új tulajdonosok szakértelmével, tapasztalatával, kapcsolatrendszerével hova futhat ki a Waberer's-sztori. Ennek apropóján szűk egy hét leforgása alatt több, mint 30 százalékot ralizott a papír.

Ahogy azt a múlt héten már megszokhattuk, ma is a magyar tőzsde sztárja a Waberer's, a fuvarozócég papírja több, mint 10 százalékot emelkedett a nyitást követően. A vállalatban nemrég új tulajdonosok jelentek meg, köztük a korábbi nagytulajdonos, Wáberer György is. A bejelentés alapján a Waberer’s tulajdonosi struktúrája várhatóan a következőképpen alakul: (1) Trevelin:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés