Előfizetői tartalom

Nagy bejelentések jöhetnek a Masterplastnál, kilőtt az árfolyam

Portfolio
Komoly várakozásokkal kezdi a 2021-es évet a Masterplast, a Portfolio-nak adott interjú során Tibor Dávid elmondta, hogy a társaság több vasat is tart a tűzben, amiről a jövő év elején ígér tájékoztatást a cégvezér. Az elnök többek között arról is beszélt, hogy a Masterplast teljes egészségipari jelenléte elérheti az évtized végére az építőipar szintjét, a részvényárfolyam idei szárnyalását kommentálva pedig hozzátette, hogy a jövő év végére a 3000 forintos árfolyam is cél lehet. A Masterplast ma is a magyar tőzsde egyik legjobban teljesítő tagja, jelenleg közel 10 százalékos a plusz.

Az interjúban elhangzott fontosabb gondolatok a következők: Az idei volt a cég 23 éves történetének minden szempontból legsikeresebb éve, a vállalat alaptevékenységét jelentő szigetelőanyag termelésben és értékesítésben minden piacon előre tudtak lépni a cégvezér elmondása szerint, és ehhez jött hozzá az új terület, az egészségipar. A jövő évi várakozásaikkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés