FONTOS Egyre több magyar nyaral külföldön, a drágulás sem zavarja őket
 
Előfizetői tartalom

Mínuszba fordultak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Jó hangulatban telt a keddi kereskedés az európai tőzsdéken azt követően, hogy Donald Trump néhány nap halogatás után hétvégén mégis aláírta a kormányzati intézmények 2021-es finanszírozásáról szóló, jelentős gazdaságélénkítő intézkedéseket tartalmazó törvényt, valamint a karácsonyi szünet alatt megszületett a Brexit-megállapodás, és elindultak a tömeges oltások az eurozónában. A jó nemzetközi hangulattal a magyar tőzsde is menni tudott ma, több hazai kispapír is jól teljesített. A régióból emellett érdemes kiemelni a horvát tőzsdét is, amelyen felfüggesztették a kereskedést azt követően, hogy erős földrengés rázta meg az országot. Mindemellett az amerikai tőzsdék ma ismét új csúcsra kerültek nyitás után, az esti órákban azonban mínuszba fordultak.

2020. december 29. 22:15 Megosztás Kitartottak a mínuszok záráskor is Nem volt nagy mozgás az utolsó órákban, az amerikai indexek mindegyike enyhe mínuszban fejezte be a napot. A Dow Jones -0,2%-on, a Nasdaq -0,4%-on, az S&P -0,2%-on állt záráskor. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés