Előfizetői tartalom

Véget érhet a tech részvények uralma 2021-ben?

Portfolio
A koronavírus-válság során emberek milliói kényszerültek otthonaikba, jelentősen megnövekedett az igény az olyan kommunikációs és social media platformok szolgáltatásaira, mint például a Google vagy a Facebook, a tőzsdéken óriásit tudtak ralizni az technológiai vállalatok részvényei. Az oltások megkezdésével azonban látótávolságon belülre került a válsághelyzet vége, így adódik a kérdés, hogy jó befektetés lehet-e 2021-ben is a jelenleg rendkívül magasan értékelt tech szektor – több elemző véleményét is összegyűjtöttük a dilemmával kapcsolatban.

Szárnyalt idén a tech szektor Egyértelműen a technológiai szektor vállalatainak éve volt 2020 a tőzsdéken, leginkább az „otthonmaradós” részvényeknek köszönhetően a márciusi mélypontokat követően néhány hónap leforgása alatt új csúcsokra tudtak törni a vezető amerikai tőzsdeindexek. Howard Silverblatt, az S&P Dow Jones Indices vezető elemzője szerint csak az Apple...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái