Előfizetői tartalom

Richter-vezér a koronavírusról: tavasszal már visszatérhetünk egy normálisabb kerékvágásba

Portfolio
Óriási dolog, hogy egy év alatt két koronavírus-vakcina is megkapta az amerikai engedélyeket, ezt egy évvel ezelőtt senki sem gondolta volna – mondta el a Richter vezérigazgatója, Orbán Gábor az Indexnek adott interjúban. 2021-től azt várja a Richter vezetője, hogy tavasszal visszatérhetünk egy normálisabb, de a korábbival nem teljesen azonos kerékvágásba társadalmi, gazdasági szempontból egyaránt.

A gyógyszeripar védettebb a konjunktúraciklusokkal szemben, azonban a Richtert sem kerülte el a válság, extra alkalmazkodást és figyelmet igényelt a helyzet – mondta el a magyar gyógyszercég vezérigazgatója, Orbán Gábor az Indexnek adott interjújában. Az egyik nagy kihívás volt, hogy üzletmenet és a gyógyszerellátás folyamatosságához szükséges munkavállalói létszámot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés