Előfizetői tartalom

Erősödött Amerika

Portfolio
Emelkedéssel zárták a napot az amerikai vezető részvényindexek, feljebb került az S&P 500, a Dow Jones és a Nasdaq is a tegnapi mínuszokat követően. A befektetők egyrészt aggódnak a mai georgiai szenátusi választások kimenetele miatt, ami eldönti, hogy republikánus vagy demokrata többség lesz-e a szenátusban. Másrészt a koronavírus-járvány új, fertőzőbb változata és az újabb európai lezárások is óvatosságra intik a piaci szereplőket. Az ázsiai tőzsdék vegyes képet mutattak, és Európában is hasonló látszik, a vezető részvényindexek közül a DAX és a CAC is esik, ellenben a brit FTSE feljebb került. A BUX is a jobban teljesítők közé tartozott és mérsékelt pluszban fejezte be a napot, főleg az OTP és a Magyar Telekom jobb teljesítményének köszönhetően.

2021. január 05. 22:02 Megosztás Emelkedtek az indexek Amerikában kedvező hangulatban telt a kereskedés utolsó órája is. A Dow 0,6%-ot, az S&P 500 0,7%-ot, míg a Nasdaq csaknem 1%-ot erősödött kedden. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés