Előfizetői tartalom

Koronavírus: 1 százalék alatt volt a fertőzöttek aránya a budapesti ingyenes teszteléseknél

Portfolio
Kedd reggelre 85,6 millióra nőt a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma, a világon, messze a legtöbb esetet, 21 milliót az Egyesült Államokban jegyezték fel. A halálos áldozatok száma meghaladta az 1,8 millió globálisan, a legtöbb áldozatot az USA-ban követelte a járvány, amit Brazília és India követ. Több országban megkezdődtek az oltási programok, lakosságarányosan Izrael áll a legjobban a vakcinációban, Európa közben a Moderna oltóanyagának engedélyezésére vár a napokban, amivel már két vakcina lesz elérhető. A legfontosabb hírek a járványról percről percre.

2021. január 05. 21:18 Megosztás Brazíliában is megjelent a koronavírus gyorsan terjedő változata Brazíliában is megjelent a koronavírus új, különösen fertőző variánsa - közölte Sao Paulo állam egészségügyi titkára. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés