Előfizetői tartalom

Döntést hozott a bíróság az Enefi román cégének ügyében, kilőtt az árfolyam

Portfolio
Az Enefi bejelentette, hogy a romániai operáció értesítése alapján a Marosvásárhelyi Ítélőtábla 2021. 01. 05. napján tárgyaláson kívül hozott és honlapján közzétett döntése értelmében, az E-Star Mures Energy SA (felszámolás alatt, „Mures”) Marosvásárhely Önkormányzata ellen indított kártérítési per újratárgyalásban elutasította mindkettő fél fellebbezését. Az ítélet jogerős és végrehajtható, de még nem indokolt.

A fentiek következtében a Maros megyei Törvényszék által korábban meghozott döntés maradt hatályban, mely részben hagyta jóvá az E-Star Mures Energy követelését és kötelezte a Várost a következők kifizetésére: 16 074 170,33 lej (azaz 3 299 456,04 euró) az alábbiak szerint: Beruházások amortizálatlan összege 3 527 038,56 lej és ennek megfelelő késedelmi kamat 322...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés