Előfizetői tartalom

Megszólalt a sztárbefektető: Egyértelműen túlértékelt a Tesla

Portfolio
Bill Gross, a világ egyik legismertebb kötvénybefektetője szerint kimondottan túlértékeltek az amerikai piacok, a tőzsdék év végén tapasztalt ralija leginkább az intenzív spekulációnak és annak a körülménynek köszönhető, hogy nulla közeli szinten vannak a reálkamatlábak. A guru szerint többek között a Tesla is egyértelműen a túlértékelt vállalatok közé tartozik, a részvényárfolyam szárnyalása leginkább a Robinhoodosoknak köszönhető - végül azt is megosztotta a guru, hogy a jelenlegi környezetben melyik szektor papírjait tartja jó vételnek.

Még szeptember 14-én úgy nyilatkozott Bill Gross, a világ egyik legismertebb kötvénybefektetője, hogy már nem sok pénzt lehet keresni a világ értékpapírpiacain, teljesen mindegy, hogy van-e koronavírus-vakcina vagy nincs. Elsősorban a defenzív és addig mellőzött szektorokat javasolta akkor a stratéga, ezen belül is olyanokat, melyek addig rosszul teljesítettek, mint például...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés