Előfizetői tartalom

Miközben a Capitolium ostrom alatt állt, új csúcsra ment a Dow Jones

Portfolio
A tengerentúlon vegyes nyitást láttunk, a nyitástól távolodva pedig elkezdett javulni a hangulat. A befektetők fő fókuszában sokáig az amerikai szenátusi választások voltak, amely a demokraták győzelmével zárult, amit el is kezdtek beárazni. A Nasdaq mérsékelt esést mutatott, részben a vállalati adóterhek növelésével és szigorúbb szabályozással kapcsolatos aggodalmak miatt, a másik két vezető amerikai index azonban szépen erősödött. Az egyre erőszakosabbá váló Donald Trump melletti demonstrációk viszont óvatosságra intették a befektetőket a szerdai kereskedés utolsó órájában, de a Dow Jones így is történelmi csúcson zárt. A hetek óta őrült ralit produkáló bitcoin is megállíthatatlan, 36 ezer dollár felet is járt az árfolyama.

2021. január 06. 22:20 Itt az újabb csúcs Amerikában Hiába ostromolták az amerikai törvényhozás épületét Donald Trump szimpatizánsai szerdán, a befektetőket ez sem tartotta vissza attól, hogy a Dow Jonest új csúcsra repítsék. A részvényindex értéke több, mint 1,4 százalékot...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái