Előfizetői tartalom

Ha nekik nem ment, kinek fog? - Csődöt mondott Buffették egészségügyi reformja

Portfolio
Feloszlik a Haven, ami az Amazon, a JPMorgan és a Berkshire Hathaway közös egészségügyi vállalkozása volt, miután az alapító cégek dolgozóin kívül nem sikerült új kuncsaftokat szereznie a vállalatnak. Nincs megállás azonban, továbbra is igyekeznek a cégek kiépíteni pozícióikat az egészségügyi szektorban, az Amazon például gyógyszerkiszállítást vállal Prime ügyfeleinek és Seattle-ben a saját dolgozóinak egészségügyi szolgáltatást nyújt, a Berkshire pedig 5,7 milliárd dollárnyi részvényt vásárolt korábban különböző gyógyszeripari cégekben.

Lehúzza a rolót a Haven A CNN Business értesülései szerint az Amazon, a Berkshire Hathaway és a JPMorgan Chase három évvel ezelőtt létrehozott közös egészségügyi szolgáltatója, a Haven lehúzza a rolót, február végén fejezik be a munkát a cégnél. Három évvel ezelőtt olvashattuk a bejelentést, miszerint Jeff Bezos, Warren Buffett és Jamie Dimon egyesítik erőiket annak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés