Előfizetői tartalom

Koronavírus: megszólalt a WHO a Pfizer-vakcina adagolásáról

MTI
Biztonságos kompromisszumra van szükség a vakcinák korlátozott mennyisége és az emberi életek megmentése között - szögezte le csütörtöki sajtótájékoztatóján az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai irodájának a vezetője, és rugalmasságra szólított fel a Pfizer/BioNTech koronavírus elleni oltóanyagának első és második dózisa közti intervallummal kapcsolatban.

Hans Kluge hozzátette azt is, hogy egy olyan döntés, amely szem előtt tartaná a jelenlegi globális előállítási kapacitás korlátozottságát és a kormányoknak az életek mentésére irányuló kötelezettségét, csökkentené az egészségügyi ellátórendszerre nehezedő terheket is. Kluge hangsúlyozta, a legfontosabb jelenleg az egészségügyi dolgozók és a veszélyeztetett csoportok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés