Előfizetői tartalom

Szárnyalnak a kis papírok a magyar tőzsdén

Portfolio
A kimondottan pozitív európai közhangulatban néhány magyar kisvállalat papírja üstökösszerűen emelkedik. Remek napja van itthon az Alteonak, jelenleg 14,2 százalékos a plusz, az Autowallis részvénye 14,5 százalékot emelkedett a délelőtti órákban, míg a ralit az Ehep vezeti egészen elképesztő, 43,1 százalékos emelkedésével.

A remek európai hangulatban az élmezőnyben tartózkodik a magyar tőzsde is, itthon azonban nem csak a BUX Indexben lévő vállalatok részvényeire érdemes figyelni: az Autowallis mellett elképesztő ralit produkál az Alteo és az Ehep is. Ehep Brutális emelkedést látunk az Ehep esetében, az árfolyam egyébként már tegnap is ralizott, akkor 21,7 százalékos pluszban zárta a kereskedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés