Előfizetői tartalom

Újabb nagy bejelentést tett a Masterplast: Európa második legnagyobb üvegszövet gyártója lesz

Portfolio
A múlt év végén közzétett rekordméretű egészségipari beruházás bejelentése után újabb fejlesztést indít a Masterplast. Szabadkán 7,6 millió eurós (~ 2,73 milliárd forint) beruházással erősíti tovább üvegszövet termelését, ami az éves kapacitása alapján Európa második és a világ harmadik legnagyobb üvegszövet gyártójává teszi a magyar vállalatot. A projekt finanszírozása saját forrásokból és egy mintegy 3 millió euró összegű, vissza nem térítendő állami támogatásból valósul meg - derül ki a BÉT-en közzétett közleményből.

A döntő részben német technológiára épülő új gépekkel mintegy negyedével bővülhet az üzem kibocsátása, ami a második legnagyobb üvegszövet gyártóvá teszi a magyar vállalatot Európában. A beruházásban helyet kapott a meglévő géppark korszerűsítése is, ami javuló minőséget, hatékonyabb gyártást és eredményesebb működést tesz lehetővé - olvasható a cég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés