Előfizetői tartalom

Kivárnak a befektetők, alig mozdult Amerika

Portfolio
A vezető amerikai részvényindexek közül az S&P 500 és a Nasdaq is elindult felfelé a piacnyitás utáni iránykeresést követően, míg a Dow Jones stagnál. A befektetők újabb pénzügyi stimulusra számítanak a demokrata törvényhozástól, másfelől azonban aggódnak az emelkedő kötvényhozamok miatt, bár a friss inflációs adatok nem okoztak meglepetést. Az ázsiai tőzsdék vegyesen teljesítettek, míg Európában hosszabb iránykeresés után javul a hangulat, a DAX és a CAC is mérsékelten emelkedik. A BUX felülteljesítő volt ma, amely nagyban köszönhető a Richter kiváló és kiemelkedően magas forgalom melletti teljesítményének.

2021. január 13. 22:03 Alig változott a hangulat A kereskedés végére a Dow néhány pontos mínuszba csúszott, de gyakorlatilag egész nap szűk sávban mozgott. Hasonlóan az S&P-500 is alig rezdült, végül 0,4%-os pluszban zárt, míg a Nasdaq 0,7%-ot javított.  Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái