Előfizetői tartalom

Itt vannak a Samsung legújabb csúcsmobiljai: január végétől vásárolhatók meg Magyarországon

Portfolio
Bemutatta legújabb csúcsmobiljait a Samsung az idei „Unpacked” eseményen. Három új 5G-képes telefont dob piacra a vállalat, amelyek január végétől kerülnek az üzletekbe Magyarországon. A legolcsóbb új Samsung Galaxy S21 5G ajánlott ára 330 ezer forint, a legnagyobb tárhellyel rendelkező S21 Ultra 5G készüléket pedig 550 ezer forintért lehet majd megvásárolni.

Az eseményt azzal kezdi a Samsung mobil üzletágának vezetője, TM Roh, hogy a tavalyi évben még fontosabbá vált a technológia és az innováció. Egy új fülhallgató A termékek közül elsőként egy vezeték nélküli fülhallgatót mutatott be a vállalat, ami a Galaxy Buds Pro névre hallgat. A termék különlegessége, hogy ha akarjuk, akkor akár a háttérzaj 99 százalékát is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés