samsunggalaxyunpacked
Üzlet

Új csúcsmobilokat mutat be ma a Samsung

Portfolio
Ma mutatja be legújabb felső kategóriás Galaxy-okostelefonjait a Samsung, az esemény közép-európai idő szerint délután 4-től követhető a Samsung honlapján. A várakozások szerint három új Galaxy S-készülékről ránthatja le a leplet a dél-koreai mobilóriás.

Ma tartja a minden évben nagy érdeklődéssel övezett „Galaxy unpacked” eseményét a Samsung, amelyen rendszerint a legújabb csúcsmobiljait mutatja be a dél-koreai technológiai óriás.

A várakozások szerint ma a Galaxy S-sorozat 3 új készülékét mutathatja be a délután 4 órakor kezdődő eseményen, az S21, az S21+ és az S21 Ultra telefonokat, a 20-as széria utódjait.

A Samsung rendszerint február-március környékére időzíti az új csúcsmobiljai bemutatóját, a Mobile Wolrd Congress idejére, vagy annak közelébe. Az előrehozott bemutatónak az egyik oka az lehet, hogy a Huawei gondjai közepette piacot tudjon szerezni kínai versenytársától az új felső kategóriás telefonjaival, kihasználja ezt a lehetőséget a vállalat, amennyire csak tudja – véli az IDC elemzője, Bryan Ma.

A szakértő szerint a Galaxy S-sorozat a trófea-termék a Samsungnál, azt hivatott jelezni a versenytársaknak és a piacnak, hogy tud még innoválni a vállalat és hogy van még újítás a tarsolyban, amit a többi Samsung-készüléknél is alkalmaznak majd. Hozzátette, hogy például a hajtogatható telefonokban is az élen jár a Samsung, amelynek új készülékét 2021 második felében mutathatja be a vállalat.

Az IDC elemzője a CNBC-nek nyilatkozva hozzátette, hogy szerinte az új Galaxy S-telefonok piacra dobása nem csak a bevételeket, de a marzsokat is javítja majd a vállalatnál.

Tavaly volt olyan pillanat, amikor a globális értékesítési volumen tekintetében lekörözte a Huawei a Samsungot, de ez nem tartott sokáig, a harmadik negyedévben ismét a Samsung volt a világ legnagyobb okostelefon-gyártója az eladott készülékek számát tekintve. Az amerikai szankciók nagyban megnehezítik a Huawei helyzetét, ami az értékesítésein is nyomot hagyott. Közben a másik kínai mobilgyártó, a Xiaomi már feljött a harmadik helyre, köszönhetően a Kínán kívüli terjeszkedésnek.

Címlapkép: A Samsung Galaxy Z Flip-telefon a tavalyi bemutatóról, Kim White/Getty Images

cubic houses, rotterdam, hollandia, kocka, lakás
oltás vakcina
koronavírus járvány sejt
teszt koronavírus
parlament budapest
oltas vakcina
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Az MNB Digitalizációs igazgatósága főosztályvezetőt keres

Az MNB Digitalizációs igazgatósága főosztályvezetőt keres
Online előadás
Piaci aktualitások, grafikonelemzéssel vegyítve.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
koronavírus járvány sejt