Előfizetői tartalom

Egy nap alatt 60 százalékot keresni? Ezzel a papírral lehetséges!

Portfolio
Tegnap részletesen foglalkoztunk a kannabisz szektor jelenlegi helyzetével és kilátásaival, megmutattuk, mekkora rali alakult ki az érintett vállalatok papírjainál. A tegnapi nap eseményei hűen alátámasztják az állításunkat, miszerint koránt sincs még vége a ralinak, komoly növekedési potenciál lehet egyes papíroknál. Tegnap ugyanis két nagyobb cég részvénye is 20 százalék feletti emelkedést tudott produkálni, míg egy, az iparágban tevékenykedő kisebb vállalat részvénye több, mint 60 százalékot ralizott.

Tegnap is kimondottan jó napja volt a kannabisszal foglalkozó vállalatoknak, több cég papírja is legalább 8 százalékos emelkedést tudott produkálni, de a három legjelentősebb emelkedésnél két számjegyű pluszokat is láthatunk: az Aphria 20,8 százalékkal, a Tilray pedig 23,6 százalékkal tudott feljebb kerülni, míg a Terra Tech egészen elképesztő 60,8 százalékos ralit produkált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés