Előfizetői tartalom

A Mol támogatásával válna meghatározó regionális szereplővé ez a magyar kisvállalat

Portfolio
A Mollal kezd közös termékfejlesztésekbe és a nemzetközi piacokat célozza meg az i-Cell, amelyben a közelmúltban szerzett tulajdonrészt a budapesti székhelyű Lead Ventures kockázati- és magántőkebefektető cég. Az elektronikus útdíjfizetési és a flottakövetési szegmensben tevékenykedő i-Cell célja, hogy a mintegy 6 milliárd eurósra becsült európai telematikai piac meghatározó regionális szereplőjévé váljon a Lead Ventures és a Mol támogatásával.

Az i-Cell 1998-as alapítása óta a telematika leginnovatívabb magyar tulajdonú vállalata. A szegmens kiemelkedő szereplője a haszongépjárműveknek nyújtott flottakövetési szolgáltatásaival, a 2013-as indulás óta egyik piacvezetője az elektronikus útdíjszedési rendszernek. A cég emellett az eszközmeghibásodás arányát tekintve a legmegbízhatóbb szolgáltatónak számít....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés