Előfizetői tartalom

Történelmi csúcson zárt az S&P és a Nasdaq, csúnya mínuszt mutatott a bitcoin

Portfolio
A Joe Biden új amerikai elnök által ígért 1900 milliárd dolláros gazdaságélénkítő csomag, illetve a koronavírussal szembeni hathatós amerikai fellépés csütörtökön is bizakodással töltötte el a befektetőket, de nem volt már további nagy emelkedés. Mégis elég volt ez ahhoz, hogy a Nasdaq és az S&P új történelmi csúcson zárjon. Az EKB mai kamatdöntő ülésén nem változtatott az alapkamaton, az esti EU-csúcsról pedig egyelőre nem érkezett hír arról, hogy mi lesz a tagállamok közötti utazással és az oltásigazolás kérdésével. A szigorúbb amerikai és brit hatósági fellépéstől való félelem is közrejátszott technikai okok mellett abban, hogy ma csúnya, 9-10%-os esést mutatott a bitcoin. Idehaza a BUX index kis emelkedéssel, 0,33 százalékos pluszban zárt.

2021. január 21. 22:22 Megosztás Történelmi csúcson zárt az S&P és a Nasdaq, csúnya mínuszt mutatott a bitcoin A Joe Biden új amerikai elnök által ígért 1900 milliárd dolláros gazdaságélénkítő csomag, illetve a koronavírussal szembeni hathatós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés