Előfizetői tartalom

A végzős középiskolások digitális oktatásának felfüggesztését kéri a Nemzeti Ifjúsági Tanács

MTI
A Nemzeti Ifjúsági Tanács azt javasolja, hogy a középiskolai végzős évfolyamon tanulók érettségi vizsgáinak sikeressége érdekében - a határidők közelgő lejárta miatt - a digitális munkarendet váltsa fel a jelenléti oktatás, a pedagógusok, a diákok és hozzátartozóik egészségvédelmi szempontjainak maximális figyelembevételével.

A szervezet a 2019/2020-as tanév tavaszi félévében és a 2020/2021-es tanév téli szünetében országos felmérést készített a digitális oktatással, a járványhelyzet miatt átalakított érettségivel és annak lehetséges forgatókönyveivel kapcsolatban. Megkérdezésükre csaknem tízezren nyilvánították ki véleményüket. Az MTI-hez hétfőn eljuttatott összegzésükben a jelenléti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés