Előfizetői tartalom

Drónfejlesztő cégbe száll be a 4iG

Portfolio
A 4iG adásvételi szerződést kötött a Rotors and Cams Zrt. (RaC Zrt.) 24 százalékos kisebbségi részvénycsomagjának megvásárlására. A 4iG szakmai befektetőként jelenik meg a társaságban, a tulajdonszerzés célja szoros szakmai együttműködés kialakítása a vállalatok között az egyedi pilóta nélküli repülőeszközök (UAV) informatikai és K+F központú fejlesztésében. Az ipari, mezőgazdasági, tudományos és védelmi célú rotor meghajtású drónok tervezésével, gyártásával foglalkozó Rotors & Cams a drónok elleni védelemre is kínál megoldásokat, 2020. évi árbevétele eléri a 4,3 milliárd forintot.

A Rotors and Cams Zrt. (RaC) egyedi, optimalizált multirotoros, merevszárnyú és hibrid drón-rendszerek fejlesztését, gyártását, valamint drónrendszerek alkalmazását kínálja partnerei számára. A RaC a kisméretű pilótanélküli légijármű gyártáshoz szükséges minden hatósági engedéllyel és minőségbiztosítási tanúsítással rendelkezik. A társaság főként a térképészet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés