DBZOL20200914006
Üzlet

Új operációs vezérigazgató-helyettest nevezett ki a Waberer's

Portfolio
A Waberer’s Barna Zsoltot nevezte ki a magyarországi központú nemzetközi fuvarozási üzletágért felelős operációs vezérigazgató-helyettesévé, aki Olivier Van Houtte-t váltja a poszton. Ezzel egyidőben Tóth Szabolcs pozíciójának magyar elnevezése gazdasági vezérigazgató-helyettesre változik.

A változások 2021. február 1-jétől lépnek életbe.

Barna Zsolt 1996 óta dolgozik a Waberer’s Csoportnál, 2008 óta pedig a Waberer’s-Szemerey Kft. ügyvezető igazgatója. Vezetése alatt a WSZL éves árbevétele 7 milliárd Ft-ról 50 milliárd Ft fölé emelkedett, és Magyarország piacvezető logisztikai szolgáltatójává vált. Nevéhez fűződik többek között a WSZL szolgáltatási portfóliójának jelentős bővítése a magas hozzáadott értéket jelentő logisztikai szolgáltatásokkal, a konténer és inhouse logisztikai üzletág elindítása, a Szemerey Transport Zrt. fuvarozó cég WSZL-be történő integrálása, illetve a jelenleg a raktározási tevékenység gerincének helyet biztosító BILK operáció felfuttatása.

Erdélyi Barna, a Waberer's vezérigazgatója elmondta: ”Az elmúlt év során a nemzetközi fuvarozási üzletág átalakításának első lépéseként a földrajzilag jóval koncentráltabb és fókuszáltabb működést jelentő „Kereskedelmi sáv” megközelítést követő működési modell és szervezeti felépítés sikeresen bevezetésre került. Az eddig elért eredmények igazolták a menedzsment várakozását az új üzleti modellel kapcsolatban. A bevezetett működési modellben rejlő lehetőségek teljes kiaknázásához olyan vezetőre van szükségünk, aki rendelkezik megfelelő szintű logisztikai tapasztalattal, illetve képes összehangolni és kiaknázni a regionális és nemzetközi üzletágunkban rejlő operációs, értékesítési és szervezeti szinergia lehetőségeket.”

Kereskedés WABERERS-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start

Címlapkép: MTI Fotó/Balogh Zoltán

joe biden
varadijozsefwizzair
vakcina_vilag_oltas
frankfurt
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-04-14
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2021
2021-05-12
Építőipar 2021
2021-05-13
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
Online előadás
Korrekció vagy további szárnyalás?
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
varadijozsefwizzair