Előfizetői tartalom

Koronavírus: két újabb üzemet állít szolgálatba a Moderna svájci gyártópartnere

MTI
Bővíti gyártási kapacitását a Lonza svájci székhelyű multinacionális biotechnológiai vállalat az országban, a cég vezérigazgatója szerdán azt mondta, reményei szerint heteken belül két további üzemben indítják meg partnerének, a Moderna amerikai gyógyszertártó cég koronavírus elleni vakcinájához szükséges alapanyagok termelését.

Pierre-Alain Ruffieux újságíróknak leszögezte, hogy az új egységek üzembe helyezésével hónapokon belül felgyorsíthatják a termelést. A vállalat ezzel már három üzemben szállítaná a vakcinához szükséges alapanyagok egy részét a Modernának, amellyel tavaly májusban kötött partnerségi megállapodást. Noha a Lonza még várja a vakcinaalapanyag hivatalos engedélyeztetését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés