Előfizetői tartalom

A verseny, amely teret ad a hallgatók és a régió nagyvállalati vezetőinek a találkozásra

Portfolio
A Corvinus Vezetéstudományi Intézete és az EVK Szakkollégium 2021-ben is megrendezi az Országos Esettanulmány Versenyt (OEV), ez már a 22. ilyen esemény a sorban. A verseny operatív megszervezéséért minden évben egy 7 fős, egyetemistákból álló csapat felel, akik egyúttal a szakkollégium tagjai. A régió egyik legszínvonalasabb esetversenye gazdasági szakon tanuló diákok szakmai tudását hivatott tesztelni az esettanulmány módszertanán keresztül.

A verseny az ország és a régió legkiválóbb olyan egyetemeinek hallgatóit fogja össze, amelyeken van magyar nyelvű gazdasági oktatás. Az esetadó szponzorcégek által a versenyre megfogalmazott stratégiai problémát/kihívást egy több szakaszból álló folyamat során vizsgálják a diákok: az alapszituáció megismerése után a javaslatok kidolgozása önálló elemzéseken és ötletelésen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés