Előfizetői tartalom

Elon Musk lecsapott Twitteren, a GameStop után a lengyel videojáték-fejlesztőt is alaposan megtolta

Portfolio
Egyre inkább úgy tűnik, hogy Elon Musk egy-egy szavával már hegyeket tud megmozgatni a tőzsdéken, előbb a GameStop részvényeit küldte a csúcsokra, tegnap pedig egy másik közkedvelt céget, a Cyberpunk 2077 és a Witcher 3 videojátékokat is készítő CD Projekt papírjait is rendesen megtolta. Mindezt pedig egy néhány szavas Twitter üzenetben tette, ahol posztolt egy képet a Tesla új szedánjáról, a Model S-ről, majd megdicsérte a Cyberpunkot és azt is mondta, hogy az autón is simán lehet vele játszani majd.

Az évtized játékának szánt, de aztán némileg megbicsaklott Cyberpunk 2077 gyártójának, a lengyel CD Projektnek a részvényei a decemberi fiaskót követően nem teljesítettek kifejezetten jól. A többször is tologatott, de végül december 10-én megjelent játékot készítő cég részvényei mintegy 50 százalékot estek a játék megjelenése előtti néhány nap és január eleje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés