Előfizetői tartalom

Folytatódik a gigászi háború a redditesek és a shortosok között

Portfolio
Tovább folytatódik az őrület a reddites kisbefektetők által felrobbantott részvények körül, tegnap elképesztő hullámvasúton voltak a sztárpapírok árfolyamai, a köztudatba legmarkánsabban bekerült GamesStop árfolyama például közel 40 százalékos pluszban is volt a kereskedés során, de végül jelentős mínuszban zárta a napot a papír az online brókercégek szigorítása miatt.

Folytatódik az őrület a tőzsde sztárpapírjai körül, továbbra is a redditesek és a shortosok gigászi küzdelmét figyelhetjük. A tegnapi "csatát" a shortosok nyerték, nap közben jelentősen csillapította ugyanis a kisbefektetői csorda menetelését, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet jelezte, hogy a befektetők védelmének érdekében "rendet tesznek" a káoszban és felülvizsgálnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés